Даниел Боримиров: Левски върви към добро!

Даниел Боримиров: Левски върви към добро!

Новият собственик на Левски Даниел Боримиров коментира всичко най-интересно, което се случва в клуба. Бившият футболист на "сините" заяви, че тимът ще се бори за първото място в шампионата.

"Искам да благодаря на собственика на Левски, а това ме задължава да дават още повече от себе си с душа и сърце за Левски. Левски върви към добро. Искам да правим малки стъпки, а не големи крачки, за да не се подхлъзнем и да надграждаме, това което правим", коментира Даниел Боримиров, пред "Дарик".

"Мисля, че по този начин запазваме името на нашия патрон и мога да дам много примери в Европа, как стадионите се преименуват, тъй като живеем в такова време, когато парите са много важни, не виждам защо нашия стадион да се нарича Vivacom Arena - Георги Аспарухов", добави още той.

"Очаквам Левски да стартира с победа, която да зарадва нашите многобройни привърженици, Левски ще се бори за първото място, ще се опитаме да притискаме Лудогорец, ще бъдем в това отношение отбор, който да им създава конкуренция, доколкото успеем. Лудогорец разполага с дълга резервна скамейка, но ние сме Левски", коментира шефът на "сините".

"Ние трябва в следващите няколко години да погасим задълженията си, и после да видим един обновен Левски. Искам Левски да е добре не само в България, но и да се представя добре в евротурнирите", допълни още той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти