"Сините" сбъднаха мечтата на малкия герой Иван Петров! (видео)

"Сините" сбъднаха мечтата на малкия герой Иван Петров! (видео)

Има мечти, които се сбъдват не само по празниците. Toва разбра един необикновен малък фен на Левски. 12-годишният Иван Петров от благоевградското село Самораново сбъдна своята мечта да се срещне с един от любимите си футболисти на „сините“ - Бабатунде Адениджи. Нападателят посети своя малък фен и го зарадва освен с присъствието си и с фланелка с автограф. Подаръците обаче не свършиха до тук.

ПФК Левски спази даденото преди празниците обещание и подари на Иван и неговото семейство сезонни карти за Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“, така че да се сбъдне и друга голяма мечта на малкия герой – да види мач на любимците си на живо.

Детето страда от долна парапареза и е трудно подвижно, но това никога не му е пречело да подкрепя Левски във всеки мач, макар и далеч от „Герена“. Това скоро ще се промени, тъй като Иван ще сбъдне своята мечта и ще присъства на стадион „Георги Аспарухов“. След двубоя той ще може да посети и съблекалнята на тима, където ще се види с останалите от своите любимци.

Така „сините“ изненадаха малкия Иван за втори път след като в навечерието на Нова година, той бе зарадван с оригинална фланелка, шалче и шапка на Левски, които му бяха връчени от пресаташето на клуба Петър Мисов.

Инициативата е първа от серия събития, стартиращи кампанията „С Левски в сърцата”. В нея футболисти на „сините“ ще се срещат с деца, за да им подадат ръка, подарят усмивка и да им покажат, че „Левски” е нещо повече от футболен отбор, който гледат по телевизията.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти