Месут Йозил вдига приказна сватба в шведски замък

Месут Йозил вдига приказна сватба в шведски замък

Звездата на Арсенал Месут Йозил смята да се ожени за своята Амине Гюлше на едно от най-красивите места в Швеция – историческия замък “Шулехолм”, построен в края на 19 и началото на 20 век, съобщава вестник Takvim.

A post shared by Amine Güle (@gulseamine) on Feb 14, 2018 at 5:13am PST

Световният шампион с Германия от 2014 и Мис Турция 2014, която е живяла 21 години точно в Швеция, смятат да направят паметното събитие след края на Мондиал 2018 в Русия.

A post shared by Amine Güle (@gulseamine) on Mar 12, 2018 at 11:39am PDT

Актрисата Амине Гюлше, станала популярна у нас като Нур от сериала „Сега и завинаги“, и Месут са много щастливи заедно.

Първоначално младоженците искали да сключат брак в лъскав хотел, но след като обиколили всички тузарски заведения в скандинавската страна и нито едно не им допаднало, се спрели на двореца. Менюто на тържеството щяло да бъде няколко степенно и щяло да включва скъпи рибни и месни блюда. Тържеството се изчислява на един милион турски лири.

A post shared by Mesut Özil (@m10_official) on Feb 18, 2018 at 7:34am PST

Гостите са подбрани между роднини и приятели и ще наброяват около 500 души. Красавицата е изпратила лични покани на всички. Сватбата с Йозил ще бъде уважена от шведски политици, актриси, манекенки и спортисти от цял свят. Като комплимент от младоженците те щели да получат не само впечатляваща програма, но и самолетни билети и нощувки в баровски хотели.

Още от Булевард

Виж всички