Галин Господинов: Правим всичко възможно играчите ни да израстват и да отиват в добри клубове в Европа

Галин Господинов: Правим всичко възможно играчите ни да израстват и да отиват в добри клубове в Европа

Президентът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Галин Господинов сподели специално пред Sportal.bg, че клубът ще продължи политиката да дава шанс за изява на талантливи български играчи, които по-късно да имат шанс да се изявяват в силни отбори в Европа.
ЦСКА - Добруджа@@@
“През последните години в Добруджа следваме политиката да даваме шанс за изява на талантливи български волейболисти. Ще продължим да го правим и през следващия сезон. Клубът ще се опита да запази най-добрите си волейболисти, а тези които имат изгодни оферти от добри чужди клубове, ще им даваме шанс да израстват там. През години за Добруджа играха Велизар Чернокожев (Халкбанк), Мартин Атанасов (Фридрихсхафен), Алекс Грозданов (Верона), Трифон Лапков (Грьонинген) и Добромир Димтиров (Залъу), които сега се изявяват в силни отбори в Европа. Това само показва, че в Добруджа се работи добре и се дава шанс на добрите ни състезатели, след като постигнат високо ниво в България, да се изяват и в силни клубове в Европа”, заяви Галин Господинов специално пред Sportal.bg.

ЦСКА - Добруджа
“Разбира се и че ще продължаваме да залагаме и на юношите на Добруджа. В полдния мач на Добруджа заради многото контузии се наложи в игра да се появи едва 15-годишният Теодор Йорданов и той се справи повече от успешно. Друг наш юноша Петър Христосков за първи път игра като център и също се справи добре. И през следващия сезон ще разчитаме на тях и на другите ни млади състезатели, които да се налагат в мъжкия тим”, добави Господинов.

Пресконференция на ВК Добруджа 07

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти