ВАР влиза и в компютърна игра

ВАР влиза и в компютърна игра

След въвеждането на ВАР В Шампионската лига, системата за видеоповторения ще има поява и другаде, но вече отвъд футболния терен. Създателите на великата поредица Football Manager, отнела стотици хиляди часове от съня на футболния фен, официално обявиха, че в новата версия на продукта - FM 2019, ще бъдат вместени технологията за видеоповторения, както и тази за голлинията.

Football Manager 2019 ще бъде официално в продажба на 2 ноември, а от Sports Interactive обявиха и редица други нововъведения, включително по-добра комуникация с агентите на футболистите при преговори, промяна в брифингите преди мaчовете, подобрен потребителски интерфейс, както и нови постижения, които виртуалните мендижъри да отключват с напредване на кариерите си.

Сериозни промени ще има и в следните аспекти:

Тренировки

- детайлите от тренировъчния процес ще могат да бъдат максимално индивидуализирани, като за целта всеки ден ще бъде разделен на три различни тренировъчни сесии, в които ще може да се обръща внимание на 10 различни аспекта, върху които да се набляга Промяна има и в менторската система, като вече футболистите от първия отбор ще могат да работят с групи от до трима млади таланти.

Тактика

- в играта дебют правят редица популярни тактически стилове като “Гегенпресинг”, “Тики-така” и “Катеначо”. Указанията, които могат да бъдат давани, вече ще са разделени на три - когато вашите футболисти владеят топката, когато тя е в опонента и когато има транзиция между защита и нападение.

Цялостната визия на играта ще бъде съвсем нова, а освен това от SI най-сетне са купили лиценз за Бундеслигата и немските отбори ще бъдат с реалните си имена.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички