Франк Уорън: Джошуа на всяка цена ще избегне среща с Фюри, ако той победи Уайлдър

Франк Уорън: Джошуа на всяка цена ще избегне среща с Фюри, ако той победи Уайлдър

Опитният британски промоутър Франк Уорън, който представлява интересите на британската звезда Тайсън Фюри (27-0, 19 КО), е на мнение, че ако неговият клиент победи шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) в предстоящата им среща, шампионът  на WBO, WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа (22-0, 21 КО) на всяка цена ще се опита да избегне обединителен двубой с него.

"Мисля, че на всички е ясно, че екипът на Джошуа на всяка цена ще избегне среща с Фюри, ако той победи Уайлдър на 1 декември", заяви Уорън.

В началото на седмицата Франк Уорън и Еди Хърн, промоутърът на Джошуа, се появиха в британското радио BBC Radio 5, където обсъдиха бъдещ двубой между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

"Хърн не остана доволен, когато водещия повдигна въпроса, но бих искал да подчертая, че аз дори не бях информиран, че той ще участва в шоуто. Не че това щеше да ме спре да подхвана темата. Обичам да обсъждам големи срещи и ще направя всичко възможно, за да ги организирам и тази", заяви Уорън.

Антъни Джошуа ще проведе следващата си среща на 13 април на стадион „Уембли“ в Лондон, Англия, докато Фюри и Уайлдър ще се изправят един срещу друг на 1 декември в „Стейпълс Сентър“ в Лос Анджелис.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти