Азар поиска наградата за Футболист на Мондиала

Един от водещите футболисти на Белгия - Еден Азар, смята себе си за №1 на цялото Световно първенство. Часове по-рано той вкара единия гол за успеха с 2:0 над Англия в сблъсъка за бронзовите медали, като завършва форума с три приза за най-добър в мача.

“Аз ли съм най-добрият на турнира? Мисля, че след днешния мач заслужих да получа този приз. Но го заслужават и много други футболисти, които се представиха добре по време на първенството. За мен тази награда не е толкова важна, никога не съм играл за индивидуалните призове. Най-важното са резултатите на отбора”, заяви Азар.

71 Белгия - Англия 2:0

“Чувствам се изключително добре. Разбирам все пак, че мачът за трето място не е толкова интересен, колкото е финалът. Но поне дадохме възможност на всички привърженици в Белгия да празнуват. Турнирът се разви почти идеално за нас. Ще работим още и гледаме напред към бъдещето”, добави футболистът на Челси.

d
Любопитното е, че Азар може и да не наблюдава срещата за титлата между Франция и Хърватия. “Това зависи от децата ми. Ако те искат, ще гледам с тях”, завърши белгийската звезда.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички