Хари Кейн: В такива мачове всичко се решава от детайлите

Капитанът на Англия Хари Кейн даде мнението си за загубата от Хърватия, сложила край на надеждите на "трите лъва" да достигнат финала на световно първенство за пръв път след пауза от 42 години. 

"Бяхме сигурни, че можем да победим. Доминирахме до почивката, а след това искахме да продължим по същия начин. Не се получи и хърватите ни подлложиха на натиск. Въпреки това, създадохме положения, които не реализирахме. Истината обаче е, че през втората част съперникът ни игра по-добре от нас", заяви Кейн.

"Сега ни е много мъчно. Бяхме толкова близо до мечтата си. Все пак, в кариерата на един футболист няма много световни първенства. Но трябва да се гордеем с нашия отбор. Треньорът ни каза същото. Полуфинал не е малко постижение. Следващия път ще победим. В последните две години създадохме здрава основа, върхи която да градим. Млад отбор сме и още трупаме опит", обясни звездата на Тотнъм.

"Във важните мачове всичко се решава от дребни детайли. Тпката отскочи по удобен за хърватите начин в последните минути и край. Като цяло обаче можем да извлечем много позитиви от това първенство. Направихме огромна крачка в правилната посока", добави Хари Кейн.


Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички