Гледай на живо

7 гола в контролата на ЦСКА 1948, без попадения в приятелски мач на Арда и последните новини от лагера на Левски - на живо от Турция

Виктор Йосифов: Надявам се да имам честта да завърша с националния отбор на Олимпиадата (видео)

Георги Братоев започна подготовка с националите
Георги Братоев започна подготовка с националите

Капитанът на националния ни волейболен отбор по волейбол Виктор Йосифов заяви, че е много мотивиран България да се представи добре на олимпийската квалификация и да вземат квота за Токио 2020.
Силвано Пранди: Любо вдъхна допълнителна сигурност на Братоев! Той може да ни помогне (видео)
"Време за подготовка няма. За тези 5-6 тренировки няма да научим волейбола по-добре. Всеки идва в различно физическо състояние. Важно е да поддържаме формата си, която имаме в клубовете си. Най-важно е да заминем здрави за Берлин", сподели той.
Цецо Соколов: Празници са, но всички сме тук, за да играем за България (видео)
"Желанието ми е да се класираме за Олимпиадата. А очакванията ми са да играем добре. Няма да е лесно, няма какво да се залъгваме, но имаме своите шансове. Би трябвало да сме положително настроени и с повече оптимизъм да очакваме тези мачове", добави той.

"Реалистично, всичко е възможно. Няма как да знам какво ще се случи. Както може да държим едно ниво няколко мача, така може и да стане обратното. Важно е да сме позитивно настроени и да вярваме, че ще успеем", сподели капитанът.

38 Тренировка на българиския национален отбор по волейбол

"Георги Братоев ще внесе опит. Той го има. Дал е доста на националния отбор. Дано да има с какво да помогне и този път. Играли сме толкова много заедно", заяви още Йосифов.

Ганев направил опит да върне и Матей Казийски
Ганев направил опит да върне и Матей Казийски

"Колективът е най-силният ни коз. Целта е Олимпиада. За мен това ще е последната възможност да отида на Олимпиада. Силно се надявам да имам честта да завърша с националния отбор на Олимпийски игри. Това е достатъчно голяма мотивация лично за мен, а предполагам и за повече от момчетата. Това е една предостатъчно голяма мотивация", завържи Йосифов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти