Теди Салпаров часове преди мача с Германия: Оръжието ни работи!

Теди Салпаров часове преди мача с Германия: Оръжието ни работи!
България срещу Германия в предпоследната битка по пътя към Токио 2020
България срещу Германия в предпоследната битка по пътя към Токио 2020

Либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров заяви пред dsport часове преди полуфинала на европейската олимпийска квалификация, че всички в тима са готови за битка срещу Германия тази вечер. България излиза в полуфинала на европейската олимпийска квалификация срещу Бундестима тази вечер от 21,10 часа.

"Настроението е позитивно. Нормално е отборът да има самочувствие. Програма е една и съща, тренировка, видео, почивка. И излизаме за победа", заяви Салпаров пред dsport.

"Били сме Германия в миналото. Изравнени са силите. Това е миниевропейско първенство. На гребена на вълната сме. Работи ни оръжието. Сервисът ще е ключа към успеха".

"Обнадеждаващо е, че отборът е добре физически. Излизаме за битка срещу Германия. Да не прибързваме. Излизаме да спечелим всяка една точка. Имаме дух и самочувствие. Получава ни се до момента", каза още Салпаров.

"Ще бъде прекрасен подарък за рождения ден на Тодор Скримов ако бием Германия. Дано всичко да сме щастливи след мача", добави той.

"Това, което видяхме на видео е, че те изпълняват тежък сервис. Ще заложат на този елемент. Дано това да не е последният ми мач с националната фланелка", завърши Салпаров.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти