Гледай на живо

Официален кантар преди „MAX FIGHT 54”

Найден Найденов: Отборът има дух, няма кой да ни спре с тази игра

Найден Найденов: Отборът има дух, няма кой да ни спре с тази игра

Найден Найденов, който е последният треньор водил българските национали по волейбол на Олимпийски игри, заяви пред Дарик радио, че ако отборът продължава да играе по начина, по който го прави до момента на европейската олимпийска квалификация в Берлин, няма кой да го спре.

"Не мога да не съм доволен, не само от този мач, а и от представянето ни досега. Наистина показваме сериозна игра, която всички искахме да видим. Много убедителни, особено на сервис. През последните години ни се беше изгубил този елемент. Сега е на най-доброто ниво и резултатите се виждат", сподели Найденов.

"Без значение дали ще играем срещу Германия или Словения с тази игра, която показваме до момента, ако играем така и на полуфинала и на финала мисля, че шансовете са много големи. И Германия, и Словения са преодолими отбори. Щом преодоляхме Франция и Сърбия. Ако играем на финал с Франция и ги натиснем със сервис, те стават уязвими и могат да бъдат победени", добави още бившият селекционер на България.

"При последното ми интервю с вас ви казах, че се губи тази емоция, това желание за победа. То липсваше по лицата им, особено на по-опитните играчи. За разлика от сега – виждате го на повторенията. Веднага си личи на игрището. Един човек, който само ги наблюдава ще види, че тези момчета са отишли този път да играят, да се борят. За разлика от Европейското. Абсолютно съм сигурен, че ако запазим тази игра няма да има кой да ни спре", завърши Найденов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти