Лубе задържа и Иржи Ковар за още две години

Лубе задържа и Иржи Ковар за още две години
Лубе официално обяви трансфера на "новия Вилфредо Леон" (видео)
Лубе официално обяви трансфера на "новия Вилфредо Леон" (видео)

Италианският волейболен национал Иржи Ковар остава в гранда Кучине Лубе (Чивитанова). От ръководството на действащия шампион на Италия обявиха, че са подновили договора с посрещача за още две години. Ковар ще започне 10-и сезон с "червено-бялата" фланелка.
Якопо Масари напуска Лубе
31-годишният Ковар е част от Лубе от 2011 година, като в този период печели четири шампионски титли, по два пъти Купата и Суперкупата на Италия, по веднъж Шампионската лига и световното клубно първенство.

"Щастлив съм, за мен е чест, че подписах договор за още две години с този клуб. Надявам се скоро да видя всички наши фенове, които винаги са ни подкрепяли в залата. Имаме много цели за следващия сезон и се надявам да ги постигнем. Щастлив и горд съм, че мога да изживея още много хубави неща с Лубе", заяви Иржи Ковар пред клубния сайт.

Лубе удължиха договорите си и с две от големите си звезди Османи Хуанторена и Йоанди Леал. Клубът подписа и с "новия Вилфредо Леон" - 19-годишният Марлон Янт Ерера. Според информация от ръководството искат да задържат игралия под наем в Тоно Калипо Калабрия (Вибо Валентия) Марко Вители.

Още от Волейбол

Виж всички