Гледай на живо

Спортист (Своге) притисна Берое, но след късна драма и отменен гол с ВАР заралии запазват елитния си статут - отзивите на живо от стадион "Ивайло" след 1:0

Перуджа обяви трансфера на Драган Травица, Ланца напуска?

Перуджа обяви трансфера на Драган Травица, Ланца напуска?

Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви официално трансфера на разпределителя Драган Травица. 33-годишният плеймейкър трябва да замени напусналия аржентинец Лучано Де Чеко, който пък премина в Кучине Лубе (Чивитанова).

"Перуджа е чудесна възможност за мен. Това е влак, на който, за мен, амбицията и уважението, които имам към работата си и за страстта, която имам към волейбола, бих се качил в движение. Разбира се, съжалявам, че напускам любимия си Падуа, моя град, но не можех да се откажа от такава възможност. Ето защо, когато получих обаждането от Чиско (б.р. Речине, спортният директор на Перуджа), не се замислих. Перуджа е печеливш отбор, но в същото време млад и с голям глад за победи, което пък е огромен стимул за мен. За това нямам търпение, веднага щом бъде възможно, да играя в залата, в която винаги съм завиждал за топлината и страстта. Искам да се насладя на страстта, която е около отбора", бяха първите думи на Травица като играч на "червените дяволи".

Малко след това се появи и поредния слух за напускане на посрещачът на Перуджа Филипо Ланца. Още е трудно да се разбере дали това ще стане факт, но е сигурно, че Ланца има реална оферта да премине във Веро Волей (Монца).
Интернационално трио подсилва Перуджа за новия сезон
Интернационално трио подсилва Перуджа за новия сезон
Ето кои звезди официално напуснаха Перуджа
Ето кои звезди официално напуснаха Перуджа

Още от Волейбол

Виж всички