ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Пашицкий обяви, че си тръгва от Кузбас (видео)

Пашицкий обяви, че си тръгва от Кузбас (видео)

Централният блокировач Дмитрий Пашицкий обяви, че напуска тима на Кузбас (Кемерово), след като игра за клуба през последните 3 сезона.

“Искам да обявя, че през следващия сезон няма да съм част от отбора. Това е много труден избор, който аз направих сам. Тук не трябва да се търсят виновни, никой не е виновен. Аз сам реших да направя тази крачка за мен и за моето семейство. Благодарен съм на Кузбас. Този клуб работи на най-високо ниво. Благодаря за тези 3 години - за емоциите, за победите. Благодарен съм на всички фенове. Ние сме едно семейство. Желая ви да продължите с победите, успехите и многото положителни емоции. Ще запомня тези 3 години като най-добрите в моя живот, и то не само във волейбола. Всичко, което ние спечелихме заедно с работа, организация, фенове - заради това си струва да се живее. Желая ви здраве и щастие. Не унивайте, всичко ще бъде добре”, заяви Пашицкий в своето обръщение.

32-годишният Пашицкий дойде в Кузбас през 2017 година от полския Гданск и стана ключов волейболист в тима.

През 2019 година той помогна на тима от Кемерово да спечели първата си историческа титла на Русия.

Роденият в Украйна Дмитрий Пашицкий, който живее в Латвия, очаква да получи руско гражданство.

Очаква се Дмитрий Пашицкий да премине в Зенит (Санкт Петербург), където наставник е финландският селекционер на Русия Теомас Самелвуо.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички