COVID-19 разколебава Мартин Атанасов за Италия

COVID-19 разколебава Мартин Атанасов за Италия
Още един италиански клуб с включи в битката за национал на България
Още един италиански клуб с включи в битката за национал на България
Мартин Атанасов не може да се счита за сигурно попълнение на италианския Верона. Пред „Тема Спорт“ един от най-добрите ни волейболисти в момента заяви, че все още има договор с френския Шомон.

Той призна, че е водил преговори с клуба на Радостин Стойчев, като оттам са били много настоятелни да го привлекат още през януари месец.
Радо Стойчев привлича трети български волейболист във Верона
Радо Стойчев привлича трети български волейболист във Верона
Към днешна дата обаче 23-годишният софиянец вече не е толкова убеден, че изобщо иска да продължи кариерата си на Апенините. Причината за това се крие в кризисната ситуация с коронавирус в Италия и най-вече финансовите последствия, които тя води след себе си.
„По време на олимпийската квалификация започнах преговори с няколко отбора, сред които Верона и Милано. От няколко месеца има доста клубове, които ме искат, но това се пази в тайна между мениджъра ми и тях. В Италия със сигурност не са само два отбора, може би са 5 или 6. Има интерес към мен и от Азия, както и от някои силни първенства в Европа. Близо съм до трансфер, но нищо повече. Имам договор все още с Шомон, който е за следващите два месеца. Италия ми бе приоритет преди пандемията с COVID-19 и всичко, което се случи. В цял свят ще има много сериозна финансова криза и както се очертават нещата, най-много това ще се отрази на Италия. Може да се каже, че Италия вече не ми е фаворит да продължа кариерата си“, коментира специално за „Тема Спорт“ Атанасов.
Медиите на Апенините съобщиха, че българинът може да стане част от състава на Верона, с което да се оформи нов своеобразен бг дрийм тийм. Освен Радо Стойчев в момента там са Матей Казийски и Аспарух Аспарухов. Любопитното е, че и двамата играят на поста на Аспарухов като посрещачи.
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички