Венци Стефанов: Аз повече ставам за шеф на НАСА, отколкото Колев за директор на БФС

Венци Стефанов: Аз повече ставам за шеф на НАСА, отколкото Колев за директор на БФС
Стенли връща Павел Колев в БФС
Стенли връща Павел Колев в БФС
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg появилата се информация в пресата, че легендарният полузащитник Стилиян Петров може да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

"Стилиян Петров е дълги години извън България, беше много голям футболист, възпитано момче е. Това, което пише, че щял да избере Павел Колев за изпълнителен директор на футболния съюз, по-добре да спрем футбола в България. Това е краят! Знаете ли онзи виц, дето Манго казал на Айше, когато се женили: "Айше, хайде и дано да си девствена!". А тя му казала: "Дано, дано, ама надали". Това би било най-голямата глупост, ако Колев стане изпълнителен директор на съюза.

Вижте, Стилиян е умно и интелигентно момче, той няма да дойде да се забие в тая джунгла тук. Най-добре ще бъде да се грижи за семейството и здравето си, отколкото да идва тук да се разправя с индианци. Стилиян има много умна жена и тя никога няма да му позволи да се забърка в тази тиня. Паулина държи на семейството си и на престижа на мъжа си. Стилиян си е създал толкова добро име, не допускам, че съпругата му ще се съгласи той да дойде и да го изцапа.

А това, което пишат за Павел Колев, е все едно аз да се кандидатирам за шеф на НАСА. Може би съм по-подходящ за шеф на НАСА, отколкото той за директор на БФС", каза Венци Стефанов пред нашата медия.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти