Експерт от БФС проведе онлайн лекция в НСА

Експерт от БФС проведе онлайн лекция в НСА

Експертът от Международния отдел на Българския футболен съюз Борис Станков проведе онлайн лекция пред студенти от НСА по стратегически мениджмънт и управление на риска в спорта. Станков, който наскоро се дипломира по програмата на УЕФА – DFLM, участва като гост-лектор по покана на доц. Иван Сандански от НСА. В уебинара взеха участие студенти по спортен мениджмънт от 1-ви до 4-ти курс, които в момента следват бакалавърска и магистърска степен.

Освен стратегически мениджмънт и мениджмънт на риска, сред темите на лекцията още бяха ефектът на кризата с коронавируса върху спортните институции/клубове, тяхната реакция и стратегическа визия за излизането от кризата, реакцията на ФИФА и УЕФА спрямо федерациите и препоръките към клубовете, реакцията на европейските клубове, какви са предизвикателствата за договорните отношения между клубове и играчи, какви са юридическите пречки и др.

Освен Борис Станков, участие в днешната лекция взе и бившият футболен съдия проф. Йордан Иванов.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички