Гледай на живо

ЦСКА - София хвърли здрав бой на хърватския Осиек - На живо след 4:2 на стадион "Васил Левски"

Огромно обезщетение за "Уимбълдън"

С принудителната отмяна на тазгодишното издание на "Уимбълдън" заради пандемията от коронавирус нещата изглеждаха "гейм, сет и мач" срещу "Ол Ингланд Клъб", пише Times. Това обаче не е съвсем така, тъй като клубът има застраховка, покриваща инфекциозните заболявания. Така The Championships, както още е известен най-престижният турнир в световния тенис, е напът да си осигури обезщетение в размер на поне 100 милиона паунда, посочва още авторитетното британско издание.
Изпълнителният директор на Уимбълдън: Тази година може да няма повече тенис
Изпълнителният директор на Уимбълдън: Тази година може да няма повече тенис
В Лондон явно са си направили сметката доста по-добре от колегите си от Париж, тъй като Френската тенис федерация призна, че отчаяният опит да се спаси тазгодишното издание на "Ролан Гарос" е продиктуван от това, че French Open ще претърпи загуби на стойност около 230 милиона паунда, ако се стигне до анулиране на най-важното състезание на клей, пише още Times.
Тази година няма да има "Уимбълдън"
Тази година няма да има "Уимбълдън"

"Ролан Гарос" трябваше по първоначални планове да започне в края на май, но датите на провеждането му бяха променени на 20 септември - 4 октомври, като има вероятност мачовете да са на друга настилка.

Още от Тенис

Виж всички