ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Кметът на Лондон: Футболистите трябва да жертват заплатите си

Кметът на Лондон: Футболистите трябва да жертват заплатите си

Кметът на Лондон Садик Кан отправи критики към футболистите от Висшата лига за това, че не са се отказали от заплатите си, за да помогнат на клубовете да намалят разходите във време на криза.

"Мнението ми винаги е било, че тези, които са най-зле, трябва да получат най-голяма помощ. Високоплатените футболисти са хора, които могат да поемат най-голям товар и трябва първи да го направят. Да жертват заплатите си вместо човекът, който продава програмите, или този, който доставя храната - тези, които не се доближават до това, което взимат футболистите от Висшата лига", коментира Кан.
Президент на клуб от елита: Това, че Висшата лига е пълна с пари, е мит
Президент на клуб от елита: Това, че Висшата лига е пълна с пари, е мит

"Трябва да са тези с най-широки рамене, които да го направят първи, защото те могат да поемат най-много, вероятно имат спестявания за разлика от другите, които вероятно живеят седмица за седмица", допълни той.

Други политици също се изказаха в тази насока. Председателят на комисията за култура, медии и спорт Джулиън Найт заяви, че английският футбол живее в "морален вакум".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички