Посланието на Солскяер към играчите в съблекалнята

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, чието бъдеще на “Олд Трафорд” става все по-неясно, е казал на играчите си в съблекалнята след катастрофалната загуба от Ливърпул с 0:5 “да се борят помежду си или да се борят заедно”, твърди “Дейли Мейл”. Според британското издание норвежкият специалист е предупредил футболистите си да се подготвят за негативните реакции, които ще прочетат в медиите.

Засега Солскяер по-скоро остава и за двубоя с Тотнъм

Според неназован от “Дейли Мейл” източник, на почивката, при резултат 4:0 за гостите от Ливърпул, Солскяер е казал на играчите си да направят всичко възможно да не допускат повече голове във вратата си през втората част. Припомняме, че Мохамед Салах реализира третото си попадение в мача, с което оформи и крайния резултат, в 50-ата минута.

Зидан не се интересува от поста на Солскяер

Важно е да се отбележи, че към Солскяер няма враждебно настроение в съблекалнята на “червените дяволи”, според източника на “Дейли Мейл” - нещо, което не би могло да се каже за някои от предишните мениджъри на Ман Юнайтед след оттеглянето на легендарния сър Алекс Фъргюсън. В клуба обаче все повече се засилва усещането, че под ръководството на норвежеца “червените дяволи” няма да се върнат към славните си дни.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти