Солскяер: Твърде близо сме, за да се откажем сега

Солскяер: Твърде близо сме, за да се откажем сега

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер по никакъв начин не отправи дори намек за това, че може да напусне поста си след унизителна загуба с 0:5 от Ливърпул на "Олд Трафорд“. Норвежецът смята, че под негово ръководството отборът е изминал дълъг път и е много близо до целите, които си е поставил, за да се откаже точно сега.

„Не е лесно да се каже нещо друго, освен това, че днес е най-мрачният ден, който съм имал, откакто водя тези играчи. Не бяхме достатъчно добри както като индивидуалности, така и като отбор. Не можем да даваме на тим като Лвиърпул такива възможности, но го направихме, за съжаление. Цялостното представяне не беше достатъчно добро. Третият гол реши мача.

Отговорността е моя. Треньорският щаб е много, много добър. Аз избрах начина, по който да подходим в този двубой. Не бяхме достатъчно клинични и оставяхме много пространства на съперника.

През миналия сезон загубихме с 1:6 от Тотнъм, но за мен това е много, много по-лошо, защото аз съм манчестърско момче. Мога само да кажа, че трябва да преодолеем това възможно най-бързо.

Стигнахме далеч като група, извървяхме дълъг път. Твърде близо сме, за да се откажем сега. Знаем, че сме на дъното и се чувстваме зле от това. Нека видим докъде ще стигнем“, заяви Солскяер.

Още от Футбол свят

Виж всички