Бодуров: Променихме мисленето си

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров бе доволен от успеха с 1:0 над Осиек в първия мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Той заяви, че победата е дошла след много себераздаване и характер от целия отбор. Защитникът смята, че тимът е променил мисленето си след катаклизмите в последните дни и това е довело и до промяна в играта.

“Победата дойде с цената на много битка, себераздване и характер от целия отбор. След нещата, които станаха в нашия отбор, бе нужно да покажем такава битка. Всички червени сърца го заслужават. Показахме огромен характер в този мач. Променихме мисленето си. Знаехме, че ни чака труден мач. Последните резултати ни мотивираха. Разбрахме, че никой няма да дойде и да загуби сам, всеки се бори и иска да спечели. Затова бе важно да покажем манталитет на победители”, заяви Бодуров.

“Не мога да кажа с кой отбор в България мога да сравня Осиек. Вероятно с някой отбор от първата шестица. В Лига Европа обаче напрежението е по-голямо отколкото в България, където знаеш всеки как играе и понякога се отпускаш. Тук не се познаваме. За Осиек знам, че имат голям бюджет, качествени футболисти и играят приличен футбол”, каза още защитникът.

“Свършихме си 50% от работата но има още 50%, които трябва да свършим в реванша. Там ще е по-тежко. Трябва още повече да се раздадем, защото съперникът ще опита да заличи този пасив. Но, ако подходим по същия начин, ще бъдем победители”, завърши капитанът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти