Салпаров: Надявам се да изиграем добър мач срещу Португалия, за да имаме самочувствие срещу Франция (видео)

Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров сподели след втората победа на Европейското първенство - 3:0 над Румъния в Монпелие, че силно се надява да изиграят добър мач утре срещу Португалия, за да имат добро самочувствие и срещу Франция.

"Абсолютно съм съгласен с това, което каза Виктор. Мога само да допълня, че трябва да изчистим някои елементарни ситуации, особено в защита, защото с навлизането в турнира ни очакват силни съперници като Франция и Италия, които не прощават такива отпускания. Разлика от 4-5-6-7 точки не е нищо, щом една Румъния успя да се върне срещу нас, представете си големите сили. Смятам, че щабът ще анализира и ще наблегне върху това за следващите мачове", призна Салпаров след мача пред официалната Фейсбук страница на БФВ.

 

"Разбира се, трябва да вземем реванш срещу Португалия заради Лигата на нациите, въпреки че там е един друг турнир, който нямаше такава важност, каквато има този мач от Европейското първенство. Този мач утре ни дава със сигурност класиране на 1/8-финал и трябва да излезем на 100%. Ако можем да го вземем с 3:0, ще е много хубаво, защото после ще се броят геймове, точки за крайното класиране. Силно се надявам да изиграем един добър мач, за да имаме добро самочувствие срещу Франция в следващия мач. Това е генерална репетиция, дано да си свършим работата и да бъдем в добра кондиция за мача с Франция", коментира още либерото на България.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти