Кристиано Роналдо обясни за начина, по който празнува головете

Кристиано Роналдо разказа как е започнал да празнува головете си по начина, който стана негова марка. Португалецът разкри с кой би искал да играе, ако можеше да се върне във времото, и сподели кой е любимият му филм в интервю за soccer.com.Звездата на Ювентус не можа да избере любимия гол от всичките си попадения. "Трудно е. Имам някъде към 700 гола. Ще избера лесният вариант, като кажа, че най-хубав е последният. Може да не е най-красивият, но головете винаги са важни. Със сигурност, следващият ще е по-важен".Попитан с кой би искал да играе в един отбор, ако можеше да се върне във времето, Кристиано отговори: "Има много играчи, с които бих искал да играя, но ще спомена един сънародник, който почина преди няколко години - Еузебио. Той беше невероятен човек и бих искал да играя с него в националния отбор на Португалия".34-годишният футболист разкри и как е започнал да празнува головете си по вече превърналия се в типичен за него начин. "Когато бях в Съединените щати и играхме срещу Челси, не знам от къде дойде. Вкарах и извиках: “сиууууу”. Получи се естествено. След това започнах да го правя, феновете започнаха да ме свързват с това и продължих", сподели Роналдо.

Португалецът заяви, че би работил като актьор или модел, ако не беше станал футболист: "Не знам дали имам талант за актьор, но винаги съм казвал, че когато работиш и си отдаден на това, което правиш, можеш да постигнеш всичко".

Кристиано разкри още, че обича да гледа документални филми, а от игралните любимият му е "Мълчанието на агнетата" с Антъни Хопкинс и Джоди Фостър.

Още от Футбол свят

Виж всички