77 гости, бели трюфели и френско шампанско за ЧРД на Николета Лозанова

Николета Лозанова отпразнува своята 32-годишнина с умопомрачително парти в най-луксозния нощен клуб в София. Събитието се превърна в основна тема на разговори и коментари за българското светско общество поради своя мащаб и размах. Всъщност малцина са родните звезди, които могат да си позволят, толкова скъпо и класно парти за своя рожден ден.Bedroom premium club бе напълно преобразен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти. Ето и ексклузивни детайли от вечерта, за която всички говорят.

Гостите на тайното парти получават своите покани, по крайно необичаен начин - под формата на сладкиш с надпис „Kiss me on my birthday. Eat and keep the secret“. Самата Николета настоява, никой от гостите да не разкрива предварително за събитието. Списъкът с поканени е точно 77. Каква е символиката на тази цифра обаче остава тайна.

Не е тайна обаче, че за вечерта са поръчани над 100 литра луксозно френско шампанско, което е било основният акцент на събитието. Кетърингът е прецизно селектиран с изискани гурме деликатеси, повечето от които с любимия на Николета бял трюфел „Алба“.

Тортата е истинско произведение на изкуството, която е висока над метър и тежи 15.400 кг. За нейната изработка са били нужни над 12 часа, а в основата си съдържа вариации на скъпоценни камъни.

Сред гостите на Николета са Жени Калканджиева, Мартин Карбовски, Андреа, Христо Сираков, Ванко 1, Тита, Папи Ханс и Златка Димитрова с официалната си половинка Кирил Танев.

По време на вечерта Николета сменя три тоалета от Haute Couture 2020 колекцията на любимия си дизайнер Филип Плейн.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти