Гледай на живо

ЕВРО 2024: Швейцария - Германия

Боби Михайлов: Ние от "левскарското лоби" в БФС спасихме ЦСКА да не играе във "В" група

Боби Михайлов: Ние от "левскарското лоби" в БФС спасихме ЦСКА да не играе във "В" група

Президентът на БФС Борислав Михайлов бе категоричен в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", че няма левскарско лоби във футболната ни централа. "Такова нещо няма и никога не е имало. Просто от първия ден на нашето управление се събра една група от хора, които измислиха твърдението за левскарско лоби. Сега се пише, че Ботев (Пловдив) и ЦСКА щели да подкрепят опозицията на предстоящия конгрес. Бъдещите собственици на ЦСКА "Титан АС" обявиха подкрепата си за мен, не знам защо Ботев не ме подкрепят. Аз в Ботев съм играл и мисля, че на тях преди всичко им трябва нормално ръководство", каза Михайлов.

Бившият вратар коментира и нападките към БФС, че от "Иван Асен II" са в основаната на отнетия лиценз. Михайлов нарече тези твърдения дело на "болни мозъци". "Лицензът на ЦСКА е отнет в България, по законите на УЕФА. Аз се опитах да издействам от УЕФА удължаване на срока за плащане на дълговете на клуба, но ми отказаха. Ние от "левскарското лоби" спасихме ЦСКА да не играе във В група. Само болен мозък може да каже, че лицензът е отнет в конспирация. Един такъв дори написа книга по този въпрос", каза бронзовият медалист от САЩ'94.

Михайлов призна, че в новия Изпълком на БФС ще има промени. "Да, ще има. Може да се поканят хора като Гриша Ганчев и Николай Гигов. В момента обикалям по градове и села и се срещам с представители на клубовете", завърши президентът на БФС.

Снимка: БГНЕС

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички