"Контра": Утвърди ли се Португалия като водещ отбор на Евро 2024

Днешното издание на “Контра” бе посветено на поредната порция важни и вълнуващи мачове от Евро 2024, както и на предстоящите заключителни сблъсъци от група “А”.

Журналистите на Sportal.bg Калоян Антонов, Атанас Василев и Даниел Любомиров анализираха изразителната победа на Португалия и какво ще означава тя за увереността на “мореплавателите” в остатъка от турнира.

Също така Белгия постигна изключително важна победа над Румъния и направи така че тази група да бъде най-непредсказуемата преди 3-тия кръг, защото всичките четири отбора имат по 3 точки.

Грузия отново се оказа корав и коварен съперник, като постигна историческа точка срещу Чехия, с което пък намали шансовете на Патрик Шик и компания да излязат от групата.

В група “А” Германия ще има лукса да прави ротации срещу Швейцария, които също са почти сигурни за класирането си на елиминациите. Шотландия и Унгария пък ще направят всичко възможно да се победят, за да запазят шанс за продължаване напред, вероятно като някой измежду най-добрите трети отбори в групите.

Гледайте “Контра”.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички