Левски намали драстично цените на билетите за следващия сезон

Председателят на УС на Левски Иво Тонев говори след днешното събрание. След като хвърли бомбата с новината, че подава оставка, Тонев говори за част от дневния ред на днешния управителен съвет, на който спортният директор Георги Иванов е дал доклад и е представил визията си за бъдещото развитие на клуба. Иво Тонев обяви и цените на билетите за "сините" привърженици, които са били приети днес.

"Първа точка от дневния ред бе доклад от Георги Иванов, който ни запозна с плановете за селекция. Постави конкретни изисквания. Беше много точен и ясен. Както и за някои структурни промени около представителния тим. Предложения и стратегия за ДЮШ за следващите 3 години. Ако успеем да привлечем играчите, които са наблюдавани от него, Люпко и помощник треньорите. Промени в ДЮШ.

Втора точка - феновете бяха доста критични към работата на УС. Всички, които бяхме там, се съгласихме, някои не по някои от точките. Говорихме си мъжки, очи в очи. УС даде добра оценка на отчета на Баждеков. Последна точка цените на билетите за мачовете за новия сезон А сектор - най-скъпите билети от 25 на 20 лв., до централния сектор от 23 на 18 и за двата крайни от 20 на 15 лева. 10 лева за В сектор и 7 лева за "Б". След изясняване на формата на "А" група ще се изготвят разнообразни карти, които ще са със сериозни отстъпки спрямо тези цени.

Oще от Футбол свят

Виж всички