Звездите на Англия останали шокирани от решението на Саутгейт за Грийлиш

Звездите на Англия останали шокирани от решението на Саутгейт за Грийлиш

Решението на Гарет Саутгейт да се откаже от услугите на Джак Грийлиш за финалите на Европейското първенство в Германия е шокирало голяма част от основните играчи на “трите лъва”. Според “Дейли Телеграф” поне един от опитните футболисти на Англия е отишъл незабавно да говори със селекционера за мотивите за решението му, след като е станало ясно, че Грийлиш отпада. Другите пък се събрали около звездата на Манчестър Сити, за да му помогнат да преглътне разочарованието.

“Дейли Телеграф” твърди, че повечето от английските национали смятат, че Грийлиш е трябвало да пътува за Германия, въпреки че определено имаше труден сезон в клубния си отбор. Те са на мнение, че не само, че винаги може да окаже влияние с появата си на терена от скамейката, но разполага с опита, натрупан от спечелените трофеи с Манчестър Сити. Той освен това е от тези характери, които вдигат духа в отбора.

Самият Саутгейт призна, че е взел решението за Грийлиш едва вчера - няколко часа преди изненадващо да обяви по-рано окончателния си списък от 26 футболисти, на които ще разчита за Евро 2024.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички