Казусът “Каули” приключва

Лудогорец ще разреши казуса с Каули най-късно до края на тази седмица, научи Sportal.bg. Бразилецът не взе участие в първите две контроли на “орлите” срещу Хановер и Заглебие, защото е спряган за трансфер в Панатинайкос и наставникът Анте Шимунджа изпробва различни тактически схеми без своя плеймейкър.

Гърците обаче отказват да платят исканите от разградчани 2,5 млн. евро, опитвайки се чрез различни трикове да намалят драстично цената. Това не се харесва на родния шампион, който продължава да е категоричен, че Каули няма да си тръгне за по-малко от въпросната сума, която е залегнала и в договора му.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Според информация на нашата медия Каули и Лудогорец са се разбрали, че ако до няколко дни Панатинайкос не подобри значително офертата си, то звездата на разградчани ще остане в клуба и за пролетния полусезон. Не е изключено халфът да се появи в игра за своя тим в контролата срещу Динамо (Тбилиси) на 28 януари. Съществува минимален шанс той да влезе и в проверката срещу Цървена звезда, която е на 25 януари.

Въпреки че не е играл в първите две контроли, плеймейкърът на “орлите” тренира наравно със своите съотборници в Белек и е в добро кондиционно състояние.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички