Гледай на живо

"Sportal Studio Live": Победи и силно представяне за българските отбори в Турция - на живо с отзивите след контролите на ЦСКА 1948, Лудогорец и Локомотив (Сф)

Лясков: Надявам се до края на лагера да съм в перфектна форма

Бранителят на ЦСКА 1948 Ангел Лясков говори след равенството 0:0 срещу Торпедо (Кутаиси) в контролна среща, която се проведе на компекс "Сусеси" в Белек.

ЦСКА 1948 и петият в Грузия не си отбелязаха гол
ЦСКА 1948 и петият в Грузия не си отбелязаха гол

"Контролата беше доста сериозна. Със сигурност имаше малко умора в нашия отбор. Мисля, че малко по малко започваме да играем футбола, който треньорът изисква от нас. Надявам се докато свършат контролите в Турция, да изградим стила, който старши треньорът иска", започна той.

"Да, всеки треньор има своята различна философия, свикваме. До края на лагера се надявам всеки един от нас да е усвоил точния футбол, така да го наречем.

Чувствам се добре, тренировките са супер. Надявам се до края на лагера да съм в перфектна форма за първенството, добави още той. 

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

"Надявам се да сме по-силни. Взимаме добри футболисти. На всеки пост имаме еднакво силни футболисти. Конкуренцията е голяма и това ни кара в тренировките и мачовете да даваме максимума и мисля, че така се създава по-силен отбор", завърши Ангел Лясков.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички