Нов в Левски трябва да подобри играта в защита, ако иска да бъде титуляр

Един от играчите на Левски трябва да внимава много във вторник срещу Етър. Става въпрос за Анте Блажевич. Хърватинът, който бе второ ново попълнение на тима през лятната подготовка, е сред хората, които са се набили в очите на Станимир Стоилов, пише "Мач Телеграф". 

Както е известно, треньорът на "сините" имаше доста претенции към футболистите след победите над Пирин (Благоевград) и Академия Пандев. Мъри дори заплаши, че ще гони играчи, ако не види подобрение преди официалните мачове. И бе категоричен, че няма да прави разлика между българи и чужденци. Бразилците Уелтън, Цунами и Роналдо на този етап може да се чувстват спокойни, но това не важи за Блажевич, който трябва да запълни дупката, която бе оставена от Драган Михайлович. 

Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предупреждение, този цирк съм го гледал
Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предупреждение, този цирк съм го гледал

Според запознати на "Герена" се надяват, че той ще подобри играта си в защита, ако иска да продължи да играе. В противен случай като титуляр ще се изявява Патрик-Габриел Галчев. Анте дойде у нас от Железничар, след като отказа да подпише за още един сезон с тима от Сараево.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти