Пардю призова Стойчо Младенов да поеме отговорност, заяви: Конспиративните теории са пълни глупости

Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю заклейми расистките обиди от четвъртък към футболистите на “червените”. Англичанинът е категоричен, че конспиративните теории, видаещи на “Армията”, са пълни глупости, а също така призова предишните треньори, да поемат отговорност за одобрените от тях състезатели.

ЦСКА - София приключи с нова нула, "червените" фенове напуснаха "Тича" още в 20-ата минута
ЦСКА - София приключи с нова нула, "червените" фенове напуснаха "Тича" още в 20-ата минута

“Никога в моята треньорска кариера не ми се е случвало да сменя цялата защитна четворка. Опитахме нова формация, като цяло експериментирахме. Имахме силен първи полусезон и недобър втори. Когато станах мениджър, имахме много проблеми. Футболистите се бориха, но като цяло съм наясно, че това е слаб полусезон за ЦСКА.

Ще имаме кратка почивка, няма да успеем да направим трансферите, които искаме. Трябва да се отбележи, че този отбор играе на по-ниско ниво от възможностите си. Конспиративните теории са пълни глупости. Всички футболисти дават 100 % от себе си. Нещата от четвъртък са недопустими, много грозни. Трябва да сме единни - футболисти, ръководство, фенове.

Трябва да създадем един ЦСКА, с когото да се гордеем. Не очаквах да поема ЦСКА. Нямам нищо общо с някои от футболистите, които са тук, и предишните треньори трябва да поемат отговорността. Все още не сте видели моят ЦСКА. Тепърва ще работим по селекцията”, каза Алън Пардю.

Снимки: Борислав Трошев

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти