Гледай на живо

Контролна среща: Ботев (Враца) - АПОЕЛ (Никозия) 0:0

Голяма чистка в ЦСКА - София, само петима футболисти сигурни за оставането си

Ръководството на ЦСКА - София подготвя сериозна чистка сред футболистите за следващия сезон, макар че част от тях имат действащи договори и раздялата няма да е толкова лесна. 

Към този момент сигурни за оставането си на “Армията” са едва петима състезатели - Георги Йомов, Иван Турицов, Мено Кох, Юрген Матей и Жорди Кайседо.

Засега не е много ясно бъдещето на Томас Лам, Жеферсон, Тибо Вион, Димитър Евтимов и Маурисио Гарсес, които по-скоро ще се задържат в клуба и за началото на следващия сезон. Всички останали са или с единия, или с двата крака аут от “Армията”.

Това са Брадли Мазику, Греъм Кери, Амос Юга, Жуниор Нзила, Яник Вилдсхут, Карло Мухар, Йоан Баи, Федерико Варела, Браян Морено, Густаво Бусато, Калоян Кръстев, Ахмед Ахмедов. 

Част от споменатите са с изтичащи договори, другите имат такива, но се представиха крайно неубедително през пролетта. Калоян Кръстев пък няма да бъде освобождаван, а преотстъпен на друг клуб.

Не е ясна съдбата и на Енес Махмутович. Люксембургският национал бе привлечен през зимата, но заради забраната от ФИФА за картотекиране на нови футболисти не взе участие в нито един пролетен двубой.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти