Гледай на живо

Лудогорец спечели двучасов сблъсък с поляци, Хубчев с първа тренировка в Берое - на живо от Турция с подготовката на българските тимове

Юрген Матей: Победиха ни с контраатаки, продължаваме войната

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей бе разочарован от поражението с 0:2 от Лудогорец в Разград. Нидерландският бранител е категоричен, че "червените" все още са във войната, въпреки че загубиха битката днес. Той допълни, че "орлите" са стигнали до успеха с контраатаки.

Лудогорец охлади шампионските амбиции на ЦСКА - София, дърпа на върха
Лудогорец охлади шампионските амбиции на ЦСКА - София, дърпа на върха

"Играхме добре и фокусирано, но в два момента, на контраатака, фокусът ни не беше на 100%. Мисля, че 75 минути играхме много добре. След първия гол бе трудно да се върнем в мача. Днес загубихме битката, но все още сме във войната. Не трябваше да позволяваме контраатаката, при която се стигна до дузпата. Всички сме наясно. След това трудно можехме да се върнем в мача. Двата отбора се надиграваха. Днес ни победиха с контраатаки.

Знаехме как ще се противопостави Лудогорец. Наясно сме, че не трябваше да загубим днес, но вече няма какво да направим. Мисля, че се представихме доста по-добре от първия мач - за Суперкупата. Можем да се надиграваме с тях. Това е дълго състезание, ще видим през май какво ще се случи. Трябва да продължим да печелим. Показваме, че играем до последно. Максимално добре сме подготвени физически. Имаме да изиграем още мачове, в които да опитаме да се представим по-добре и да спечелим", каза капитанът на ЦСКА - София.

Още от БГ Футбол

Виж всички