Лудогорец пуска билетите за Брага

От понеделник (11 октомври) започва продажбата на билетите за домакинския мач от груповата фаза на Лига Европа между Лудогорец и Брага. Двубоят ще се играе на 21 октомври от 19.45  часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. 

Абонаментните карти от сезон 2020/2021 не са валидни, както и тези за сезон 2021/2022 г. В понеделник, вторник и сряда предимство за закупуване на билети ще имат само притежателите на абонаментни карти. Свободната продажба на билети ще стартира в четвъртък (14 октомври). Входните талони ще се продават само на билетната каса на улица "Васил Левски" всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 ч. 

Цените на билетите за мача с Брага са следните: 

Сектор "В" 2, 3, 4 и 5 блок - 30 лв.
 Сектор "В" 1 и 6 блок - 20 лв.
 Трибуна "Моци“ - 15 лв.
Сектор „ А1", блок 1 – 20 лв.
Сектор „А1" блок 2 – 30 лв. В сектор "Г" ще бъдат настанени гостуващите фенове на Брага. 

Важно: Билети за мача ще се продават и онлайн от деня на свободната продажба. ПФК Лудогорец напомня, че поради пандемията от COVID-19 ще бъдат спазвани стриктно следните мерки, установени от УЕФА и местното законодателство: Билети ще се продават при 30% заетост от капацитета на стадиона.
 Спазване на физическа дистанция при влизане на стадиона и по време на футболната среща.
 Задължително носене на предпазна маска, закриваща носа и устата на територията на стадиона преди, по време и след мача.
 Влизането на стадиона ще става с представяне на декларация, че притежателят на билета е информиран за рисковете, свързани с COVID-19, и няма типичните за това заболяване симптоми. (Бланките ще са налични на билетната каса).

 Всички билети ще са поименни.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти