Президентът на Хебър: Мачът с ЦСКА е черешката на тортата

Президентът на Хебър: Мачът с ЦСКА е черешката на тортата

Президентът на Хебър Иван Папазов не скри задоволството си от силното начало на сезона за тима. Тимът от Пазарджик е лидер във Втора лига след 10 изиграни кръга, а на 1/16-финалите за Купата воденият от Николай Митов отбор ще приеме ЦСКА - София. Двубоят е в сряда от 16:00 часа. 

Хебър спря Септември и посреща "червените" като лидер във Втора лига
Хебър спря Септември и посреща "червените" като лидер във Втора лига

"Не сме очаквали такова силно начало на сезона, но благодарение на добрата работа на треньора и момчетата сме на първо място след десетия кръг. Всичко това обаче е напълно закономерно, тъй като вече 4 години работим по този проект. Почти сме готови и организационно, така че може да кажем, че Хебър вече е узрял за Първа лига, а и игрите ни го доказват”, коментира Папазов пред “Тема Спорт”. 

"Благодарение на кмета на Пазарджик Тодор Попов сега имаме една гаранция, с която може да работим за влизане в елита. Основно ни помага общината, букмейкърска компания и местния бизнес. Бюджетът ни за Втора лига е 2 милиона лева - плюс, минус. Затова искаме да атакуваме елита, когато сме готови, когато всичко е подсигурено. А мачът с ЦСКА за Купата е черешката на тортата", добави президентът на лидера във Втора лига.

Още от БГ Футбол

Виж всички