Голово шоу в Генерал Тошево

Голово шоу в Генерал Тошево

Устрем (Дончево) се наложи с 4:3 в Генерал Тошево над местния Спортист в приятелска среща. Получи се равностоен и коректен мач, а седемте гола са венец на добрия футбол, който демонстрираха съперниците. 

Треньорът на гоститенДимитър Димитров беше възпрепятстван от отсъствието на четирима контузенибиграчи. Четвърт час след началния съдийски сигнал Румен Николов даде аванс на домакините. Славчо Събков възстанови равенството в 25-ата минута. Малко след това обаче прецизно изпълнена дузпа от Георги Божков отново изведе Спортист напред. В 37-ата минута топката за трети път спря в мрежата на тима от Дончево след удар на Георги Атанасов

Спортист (Ген. Тошево) спечели добруджанското дерби
Спортист (Ген. Тошево) спечели добруджанското дерби

Още от самото начало на втората част състезателите на Устрем заиграха по-настървено. В 59-ата минута Пламен Шестаков върна интригата – 3:2. Обратът в резултата стана факт благодарение на Дони Дончев, който се разписа в 70-ата и 74-ата минута. 

Влезлият като резерва за селекцията на Калоян Михалев – Ивелин Кузманов, остана на терена едва 6 минути и напусна с контузия.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти