Гледай на живо

Славия препъна Левски на старта, "белите"с обрат като гости - на живо след 1:2 от "Герена"

Селекционерът на Северна Македония обяви, че си тръгва

Селекционерът на Северна Македония обяви, че си тръгва

Селекционерът на Северна Македония Игор Ангеловски няма да продължи да води отбора след Евро 2020. Това разкри самият той след мача с Нидерландия (0:3). Западните ни съседи отпаднаха безславно от еврофиналите с три загуби и явно наставникът не очаква договорът му, който изтича на 31 юли, да бъде продължен.

“Има време да направим генерални оценки на представянето ни. Сега мога да кажа само, че за мен бе невероятно удоволствие да водя Северна Македония на Европейското първенство, да се покажем пред Европа и да бъдем заедно с феновете ни. Не бива да бъдем твърде разочаровани, защото това бе дебютът ни. Благодаря на целия екип, който работи с мен през тези години, както и на семейството ми за подкрепата, която ми оказаха. Ще помня тези моменти цял живот. Договорът ми изтича на 31 юли и аз няма да бъда селекционер на националния отбор след това”, заяви Ангеловски.

Мачът с Нидерландия бе последен за легендата Горан Пандев. Специалистът коментира и това.

“Това бе важен момент за цяла Македония, защото изпращаме един голям човек, на когото дължим много за всичко, което е направил за македонския футбол. Горд съм, че работих с него повече от 5 години. Следващата генерация има чудесен пример, от който да се учи за това как да работи и как да се държи, за да постига успех”, допълни наставникът.

Още от Футбол свят

Виж всички