Илиан Илиев: Доволен съм от представянето на всички

Илиан Илиев: Доволен съм от представянето на всички

Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели, че е останал доволен от представянето на неговите момчета в контролата срещу Ботев (Враца), завършила с победа 1:0 за "моряците". Той потвърди, че целта на тима за пролетта е топ 6, като не изключи да видим още нови лица на "Тича". 

„Резултатите не са важни, не бива да се заблуждаваме, че имаме само победи, но съм доволен от представянето на всички като цяло. Липсват ни доста хора, но тези, които влязоха, се справиха добре. Даже и да не бяхме победили щях да съм доволен, тъй като така искам да изглеждаме срещу отбор с малко по-различна схема на игра“, започна Илиев.

„Не знам колко са сериозни травмите още. Датите за завръщане са разтегливи още. Въпреки това тези, които влязоха, се справиха добре на тези позиции. Пабло трябва да се адаптира към мъжкия футбол, иначе със сигурност има школовка. Има нужда от време, но това е нормално за всеки млад играч“.
„Няма да има промяна в плана за подготовката все още. Божилов наскоро получи нова тежка травма, така че трябва да търсим нов нападател и още един защитник. Целта ни си остава топ 6, разбира се. Надявам се и някое младо момче да направи следващата крачка“, завърши наставникът на Черно море.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички