"Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо" събра 6500 лева

"Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо" събра 6500 лева

Близо 6500 лева бяха събрани в организирания покрай коледните и новогодишни празници благотворителен търг в подкрепа на шестгодишния Младен Алексиев от Варна. От съвсем малък Младенчо е прикован в инвалидна количка вследствие на ваксинация и неуспешна операция. От две години и половина момченцето е поето от „Витамед Плюс“, гр. Габрово, където продължава дългото си и тежко възстановяване. 

За съжаление, както и в стотици други случаи у нас, финансите, необходими за обезпечаване на ежедневните му нужди, множеството манипулации и лечението на няколко месеца със стволови клетки, са изключително високи и непосилни за неговото семейство. Именно поради тази причина в периода между 10 декември и 10 януари се проведе и „Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо“.

Организаторът на благотворителното събитие – изпълнителният директор на ОФК Янтра (Габрово) Милен Николов, и родителите на Младен Алексиев благодарят сърдечно на футболните клубове Левски, ЦСКА-София, Черно море, Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали), на боксовата ни звезда Тервел Пулев, на Силвия Радойска, Владимир Вълев – Питбула, Община Бяла, Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, спортните журналисти Йордан Грозданов и Александър Сотиров, както и на всички останали, които откликнаха на молбата да се помогне на шестгодишното момченце, като дариха артикули или средства за търга. 

 

Вярваме, че няма нищо по-хубаво от това да започнем годината с един прекрасен акт на добрина. Ако и вие имате възможност и желание, подкрепете Младенчо.

Дарителска сметка на Младен Младен Алексиев:

В левове: BG23UNCR70001522882681

В евро: BG70UNCR70001522882805

В долари: BG59UNCR70001522882809

Титуляр: Младен Алексиев Алексиев


Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти