Проблеми за Родопа (Смолян) преди контролата с Извор

Проблеми за Родопа (Смолян) преди контролата с Извор

Планираната за събота контрола на Родопа (Смолян) с Извор ще се играе в пловдивското село Оризари, а не в Джебел, каквито бяха предварителните планове. Двата отбора са съперници в Югоизточната Трета лига и са близки в класирането, където се нареждат във втората половина.

Двубоят остава с начален час 14:30 часа, а до смяната на мястото се е стигнало заради по-доброто състояние на спортното съоръжение в Оризари.

Пред старши треньора на отбора от Смолян Юлиян Сюрджиев обаче се очертават куп кадрови проблеми. Освен отсъствието на оперирания от херния Михаил Кисьов, с травма е и опитният Даниел Кутев и участието му в контролата е под въпрос. Все още не е възстановен напълно от стара контузия и капитанът на отбора Теодор Стефанов.

От клуба в края на месеца си тръгва Антон Белюков, който заминава за чужбина. От треньорския щаб заявиха, че към първия отбор ще бъдат привикани още юноши от школата.

Подготовката на Родопа за пролетния сезон на Трета лига - Югоизточна група продължава по план в Смолян, като заради снега момчетата тренираха на градския стадион с изкуствено покритие.

Във вторник е поредната приятелска среща на "зелено-белите", която ще се играе отново от 14:30 часа в Хисаря, като съперник на смолянчани ще бъде Лудогорец 3.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти