Гледай на живо

Евро 2024: Испания - Хърватия 3:0 /почивка/

Лечков с обещание за първия мач на Ясен Петров, посъветва да се търси Бербатов

Лечков с обещание за първия мач на Ясен Петров, посъветва да се търси Бербатов

Дългогодишният вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков ще обяви преди дебютния мач на новия национален селекционер Ясен Петров дали има мениджърски интереси в националния тим. Лечков заяви, че Борислав Михайлов е подал оставка като шеф на БФС под натиск. Бившата звезда на Хамбургер говори и за Димитър Бербатов, който отскоро е в щаба на Александър Томаш в Етър. Данчо се върна и към времето, когато Сливен беше част от родния футболен елит.

19 Представяне на Ясен Петров като национален селекционер
"Ще бъда осторожен и преди първия мач на Ясен Петров ще кажа дали в националния отбор има мениджърски интереси. Ще видя списъка с повиквателните и ще анализирам. Ето, казвам го. Досега не ми е направило впечатление в националния отбор да има мениджърски интереси и да се оказва натиск върху треньора. Христо Стоичков е казал, че му е оказван натиск да уреди мач на националния отбор? Не знам, питайте Стоичков за това нещо. За 10 години колко души се извъртяха, казвал съм вече, че само ги харчим – треньор след треньор. Петев сега пое Босна, нали беше и начело на България. И? Какво постигна?
20 Димитър Бербатов представи книгата си в Софийския университет
Стига сте ме обвинявали, че заради мен са си тръгнали Бербатов и Ивелин Попов! Защо заради мен? Какво съм казал? След всеки мач съм давал мнението си за самия мач. Казвал съм това, което сте видели и вие. Трите коня не бяха ли водещите в националния отбор? Бяха, нали? Е, като са били, нали точно те трябваше да поведат отбора към победи, към класирания. Едно време нас не са ли ни критикували при неуспех? Ще си позволя за първи път да коментирам думи на Бербатов. Той нали каза, че може да дойде да ни оправи футбола. Е, хайде, потърсете го сега.
33 Борислав Михайлов подаде оставката си
Бербатов няма нужния опит. Боби Михайлов беше пет години вицепрезидент на Батето преди да стане президент. Това е много важно. Аз твърдя, че оставката на Боби е нелигитимно подадена и нелигитимно приета. Той още е президент на футболния съюз. Потърсете го и го питайте. Дали имаше натиск, за да подаде оставка? Абсолютно. Аз също не съм подавал оставка, подписах се под присъствен протокол. Не искам да се връщам на това.
В Сливен вложих мои пари – от бизнеса и лични спестявания. И къде е Сливен сега? Няма го, фалира. А знаете ли защо фалира? Натиснаха данъчните да не ми признаят парите, които вложих във футболния клуб като разход. И Сливен приключи. Срещу мен имаше шест съдебни дела, за всички бях оправдан", каза снощи Лечков в 7/8 TV.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички