Ето защо Антъни Дейвис не бърза да преподписва с Лейкърс

Ето защо Антъни Дейвис не бърза да преподписва с Лейкърс

Свободният агент Антъни Дейвис по всяка вероятност ще преподпише с Лос Анджелис Лейкърс, но няма да бърза с финалното си решение. 27-годишният шампион с "езерняците" от миналия сезон и агентът му Рич Пол са информирали ръководството на Лейкърс, че първо искат да видят как ще бъде изграден съставът за следващата година, преди да решат каква точно да е продължителността на договора на звездата, разкри Бродерик Търнър от "Los Angeles Times".

Дейвис има няколко варианта пред себе си, като при всeки от тях ще разполага с опция за последната година. Сред тях са двугодишен договор на стойност $68 милиона, 3-годишен/106 млн., 4-годишен/$146 млн. и 5-годишен/$189 млн.

"Езерняците" пък работят здраво на трансферния пазар и вече успяха да намерят повече от достойни заместници на напускащите си играчи. До момента калифорнийци привлякоха гардовете Денис Шрьодер и Уесли Матюс, както и тежкото крило Монтрез Херъл. Отборът напуснаха гардовете Ражон Рондо, Дани Грийн, Ейвъри Брадли и Куин Кук, а също така и центърът Дуайт Хауърд. Лейкърс преподписаха с Кентейвиъс Колдуел-Поуп и подготвят нов договор за Маркийф Морис.

Още от Баскетбол

Виж всички