Крушарски: За никого не съм се женил, Локомотив ще продължи и без Акрапович

Крушарски: За никого не съм се женил, Локомотив ще продължи и без Акрапович
Крушарски: Как Акрапович поема ЦСКА, като има договор с нас?!
Крушарски: Как Акрапович поема ЦСКА, като има договор с нас?!

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори за евентуалното напускане на треньора Бруно Акрапович в посока ЦСКА-София пред БНР. Босненският специалист обяви, че напуска като се позова на клауза в договора, която му позволява да си тръгне, ако получи по-добра оферта. Крушарски заявява, че ще се запознае подробно с договора и днес ще говори по-подробно по темата, но е спокоен, че Локомотив ще продължи с доброто си представяне и без Акрапович.

"Винаги, когато слагат каруцата пред коня, се получава фаул. Ще водим разговора в работно време. Събота и неделя почивам. Имам нещо предвид, но в понеделник ще говоря. Ще видя какви са клаузите в договора и ще отговоря на всички въпроси. Аз проблеми нямам с никой. За никой не съм се оженил и за никой не съм се вързал.

Като иска, той решава и напуска, но има правила в играта. Защо да е шок, ако Акрапович напусне. И защо мислите, че няма Локомотив да продължи да играе същия хубав футбол. Нали знаете, че съм от стара коза яре. Нямам вариант за нов треньор. Но има хора, които са работили достатъчно време с него, за да продължат тактиката каквато е.

Никой от ЦСКА-София не ме е търсил. Ако искаха, да го бяха направили по рано. До момента не са ме търсили. Проблемът е техен, не е мой. Преценете дали напускането на Аралица е свързано. Безмислено е да коментирам аз това. Ние продължаваме в същия дух и това, което е поставено като цел, ние ще го постигнем и без Акрапович", каза Крушарски. 

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички