Николай Николов: С червения картон всичко се обърка, важното е, че победихме

Николай Николов: С червения картон всичко се обърка, важното е, че победихме
Кюстендил матира Велбъжд в местното дерби, шамари и плюнки белязаха мача
Кюстендил матира Велбъжд в местното дерби, шамари и плюнки белязаха мача

Наставникът на Кюстендил Николай Николов коментира представянето на своя тим в местното дерби срещу Велбъжд (Кюстендил) в мач от 12-ия кръг на Югозападната Трета лига. Кюстендил се наложи с 3:0, а мачът бе изпълнен с картони и нарушения.

“Първото полувреме си свършихме работа, очаквах второто едни нови идеи да вкараме, но с червения картон се обърка всичко. Важното е, че победихме. Нека не коментираме картоните, няма смисъл. Всичко тръгна от червения картон на нашия състезател, така е било отсъдено, няма проблем.

Преди мач се правят пресконференции, как така винаги се случва нещо и ние да не знаем какво се прави. Не е нормално по време на смятана да се каже, че вратарят имал същата фланелка. Техническите конфенреции са точно за това, там се регламентира. В един момент връщат в резервния вратар, защото бил с еднакъв екип.

Нормален дебют за Марио Кирев, просто му трябва игрови ритъм. Той самият поиска смяна. Искаме да го предпазим и от контузия, не е играл от май месец. Лека-полека трябва да го вкарваме в ритъм.

Целта е да държим първото място, всеки мач е труден, знаем, че е трудно да се задържим там, но търсим само победата във всеки един мач”, завърши Николов.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти