Боб Аръм: Ако Пулев загуби, 3 часа по-късно ще има договор на Тайсън с Ей Джей

Боб Аръм: Ако Пулев загуби, 3 часа по-късно ще има договор на Тайсън с Ей Джей
Думите на Кобрата получиха отзвук и на Острова
Думите на Кобрата получиха отзвук и на Острова

Антъни Джошуа и Тайсън Фюри ще се нуждаят от максимум три часа, за да уточнят детайлите и да уговорят мач помежду си за пролетта на следващата година. Единственото условиe това да се случи обаче е британците да победят съответно Кубрат Пулев и кой и да е следващ противник на шампиона на WBC. Това обяви мениджърът на Краля на циганите Боб Аръм, който държи и правата на Кобрата.

Според легендарния американец няма да е нужно много време за подписване на контракт за обединителен бой на всички пояси.

“В момента водим разговори за заместник на Дионтей Уайлдър. Той трябва да е в топ 15 на WBC. Варианти са Оскар Ривал, Агит Кабайел, Чарлз Мартин, Майкъл Хънтър и Ефе Аягба. До няколко дни всичко ще е уточнено. Тайсън ще се качи на ринга в Англия на 5 декември. Седмица по-късно Джошуа боксира с Кубрат Пулев. Победят ли, това означава битка помежду им през пролетта. Нужни са ни максимум три часа, за да изчистим детайлите. Но има едно голямо “но”. Джошуа няма да бие Пулев. Там ще видим нокаут, но в обратна посока”, отсече Аръм.

Още от Бойни спортове

Виж всички