Екипировка от бъдещето за днешните спортни цели

Екипировка от бъдещето за днешните спортни цели

Независимо дали си още бос в тичането или искаш да добавиш още няколко километра към седмичната си тренировка, спортните обувки UA HOVR™ Phantom 2 са тук за да променят правилата на играта.

UA HOVR Phantom 2 следва стъпките на предшественика си UA HOVR Phantom, но с подобрения в дизайна и функционалността. Промените се разпределят в три основни компонента: омекотяване, прилягане и тренировъчни планове от системата UA MapMyRun.

ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ

Повече UA HOVR означава две неща – по-голяма възвръщаемост на енергията и повече омекотяване на всяка крачка. Така при тичане се усеща и лек, приятен отскок за допълнителен комфорт. Платформата UA HOVR, която е вградена в подметката, внася баланс между мекота и динамика, така че бегачът да чувства стабилност, без да жертва скоростта. Обувките са разработени по-меки и гладки, с вграден чорап за мигновен комфорт.

ПО МЯРКА

Благодарение на анатомично оформената и олекотена горна част на обувката, и подобрената плетка, UA HOVR Phantom 2 прилягат идеално на крака. Яката е снижена допълнително за повече комфорт около глезена, което от своя страна улеснява обуването и събуването. Меката и разтеглива горна част на обувката обгръща ходилото, благодарение на мекия чорап SpeedForm 2.0 и добре оформения свод. Именно тези компоненти спомагат за цялостен комфорт и усещане за стабилност. Платът над пръстите е с перфорации, което го прави по-дишащ и оставя краката сухи, докато ти се потиш по трасето.

ЗА ПО-УМНО ТИЧАНЕ

За много атлети тичането е най-омразната част от тренировъчния режим. Целта на Under Armour е да превърне тичането в забавно занимание, като максимално опрости и олекоти процеса. Тренирай умно с тренировъчни планове, които следват твоята динамика и ти помагат да постигаш начертаната цел.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти