Гошо Тодоров се надява за още един Цонев и посочи проблема на Божинов (видео)

Гошо Тодоров се надява за още един Цонев и посочи проблема на Божинов (видео)

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров даде мнението си пред медиите след равенството 1:1 с Витоша (Бистрица). Специалистът призна, че се надява да види в тима Радослав Цонев, след като днес брат му Борислав реализира изравнителния гол в контролната среща с "тигрите".

55 Левски - Витоша (Бистрица)
"Целта беше да видя хората, които тренират с нас и да преценим дали с тях можем да надградим отбора. Останах доволен в този смисъл. Това ме интересуваше. Ще видите в следващите дни, не е добре веднага след мача да се говори. Боби Цонев ще помогне много в средата на терена, надявам се още един човек да дойде в средата. Надявам се и той да се казва Цонев. Насиру Мохамед направи хубави работи, стара се, но във фаза защита има какво още да се иска.
Валери Божинов има лека контузия, нямаше възможност днес да участва. Пред него има условие от страна на собственика - да свали килограми. Той е почти на границата. Неговият проблем е, че по време на пандемията в Италия е работил много във фитнеса, натрупал е доста голяма мускулатура. Колко играчи искам още ли? Имаме нужда във всички линии, до днес. Искам да вземем футболисти, които да могат в следващите години да стигнат до трансфер - ако клубът не е добре финансово, може да набира средства по този начин.
Предлагаха ми на 30 години един бек, той може да свърши работа сега, но е добре да даваме възможност на млади играчи с цел трансфер в бъдеще. Винаги съм бил оптимист, но хората не ни дават достатъчно време. Реалист съм, виждам какво е състоянието. Лидер е Ники Михайлов, но той е на вратата. Сигурно сте забелязали, че когато ни вкарат гол, навеждат главата. За Славчев и Робърта трябва да питате доктора. Едно време се казваше: "Кажи ми кои са ти хората в средата на терена, за да ти кажа какъв ти е отборът". Така и днес. В средата на терена се раждат идеите. Държа да направим силна среда на терена. Съжалявам, че стана така с Ната, аз го харесвам много. Надграждаме полека-полека. Преди трансферирането е било много по-лесно, сега е по-трудно заради нямането на пари", каза Тодоров.

Още от БГ Футбол

Виж всички