Лидерът на Сектор "Б" отново захапа Павел Колев и му зададе 9 въпроса

Лидерът на Сектор "Б" отново захапа Павел Колев и му зададе 9 въпроса
Тартор на Сектор "Б": Хубчев съди Левски във ФИФА, а едно директорче изнася информация
Тартор на Сектор "Б": Хубчев съди Левски във ФИФА, а едно директорче изнася информация

Един от популярните фенове на Левски Любомир Костадинов - Младежа отново атакува в социалните мрежи изпълнителния директор на клуба Павел Колев. Лидерът на Сектор "Б" обяви, че директорът на "сините" ще даде специална пресконференция в четвъртък. Именно поради това помоли публично журналистите да зададат девет въпроса на Колев, които бяха описани от Костадинов във фейсбук.

Ето какво написа Любомир Костадинов в профила си във фейсбук:

Г-н Мразя Истината Колев щял да дава пресконференция в четвъртък. Наи-вероятно ще забравят да му задават съществени въпроси, затова моля почтените журналисти, както и обикновените мисирки, ако е възможно и не се нарушава нечие спокоиствие, да го питат:


- Има ли клауза в договора на Хубчев, която казва, че при прекратен договор му се дължат всички заплати до края на договора?


- Ясно е, че Божков е бил съгласен, но одобрява ли тои като изпълнителен директор, които подписва договорите, подобна клауза и изгодна ли е тя за Левски?

- Левски съди Стоилов за неполучена премия за класиране в Шампионска лига от 60 000 лева. Одобрява ли това дело? По-заслужена ли е неустоика на Хубчев за уволнението му след 4-то място и невъзможност да се класира в европеиските турнири, която е 5-6 пъти по-голяма от скромния шампионски бонус на Мъри? Какви са според него моралните основания на двамата треньори да имат претенции към Левски?

- В светлината на разкритията, че в БФС са надписвали сметки за лагери и хотели, включително по негово време, какво смята за цените на лагерите на Левски в чужбина? Вярно ли е, че Левски е платил през зимата в Анталия двоина сума спрямо Черно море, които е бил в същия хотел и е ползвал същите услуги. Колко е сумата, която Левски е платил за този лагер, защото все пак сметката идва при левскарите?

- Подавали ли са двамата с Хубчев оставка, както обеща по радиото? Тези оставки разглеждани ли са от Управителния съвет?

- Колев твърди, че се е отказал от заплатата? Нека уточни: отказал се е или я е отложил за следващите месеци? Да кажем до края на 2020 година, когато Левски трябва да покаже, че му е платил, за да вземе лиценз. Може ли да покаже документ, с които се отказва и няма претенции към Левски, ако това е така?

- Вярно ли е, че Божков му е намалил заплатата и му е сложил прокурист, които да му разписва всички харчове?
 
- На последното Общо събрание каза, че като се е запознал с тежкото финансово състояние на Левски при Спас Русев е заявил, че не може да бъде полезен на Левски. В сегашното тежко състояние чувства ли, че може да бъде полезен на Левски и какво се е променило?
 
- Искал ли е на него да бъдат прехвърлени акциите на Левски и правил ли е опити да договори това в кабинети на изпълнителната власт по време на карантината?
Питам отрано, за да може да се подготви и да се получи интересна пресконференция. Надявам се журналистите да проследят дали питанията ми са отправени и са получени конкретни отговори след като опищяхме света колко сме прозрачни. Ако други левскари смятат, че могат да го питат нещо важно за клуба, нека го направят!

Тартор на сектор "Б" скочи на Тити и Павел Колев, обяви ги за лъжци и лицемери (снимка)

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти